Alla inlägg under juli 2008

Av Angelica - 18 juli 2008 01:04

Idag åkte jag och Mamma till Babyland för att hämta ut min babybox. Men när vi väl va där så hittade vi väääärldens finaste bilbarnstol , så jag köpte den haha. fick med jätte mycket saker som man tydligen inte skulle få med, de va en trevlig ung kille som sålde den till mig haha. Fick babystolen som gick på 2000 och sen en säkerhets box som man fäster under så det enkelt och smidigt går att klicka in och ut stolen så man slipper krångla med bälten och sånt. Den ingick i flera andra stolar men inte i den jag ville ha, men sen sa han vet du vad vi gör såhär så gick han in på lagret och kom ut med två JÄTTE stora kartonger och la i den där saken, Började skratta lite då. Själva den saken kosta lika mycket som stolen så det hade gått på 4000 men fick det för 1700. :)ett riktigt kap. Jaja så vi kämpade oss ut med den till bilen.Han var så gullig och hjälpte oss me kartongen till hissen åtminstone. Å så brummade vi hem och släppte av den , hämtade upp pappa och alla och sen åkte vi till farmor. Farmor och min faster hade lagat massa mat till oss och köpt jätte mycket bebies kläder till mig Speciellt skor haha. Jätte gulliga faktiskt. Fick regnskydd till vagnen inklusive hjulskydd. Börjar faktiskt tro att jag inte behöver köpa något själv längre:( lite tråkigt. Men bara att tacka ta emot.  Kom precis iifrån farmor nu blev lite sent för dom ville ha ett litet "kalas" för mig och min bror som fyller år nu därför dom köpt massa bebies kläder:).  Jaja Laddar upp en bild på babystolen nu så får ni se hur den ser ut:).säg gärna va ni tycker om den också:D...NattiNatti på er...Pusss/Angelica

Av Angelica - 17 juli 2008 13:06

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna imageförsörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.


JAG:

Växtvärk , växtvärk , växtvärk . Aj det stramar i hela magen. nu känner man hur jag växer. halsbrännan försvann i en vecka ungefär, men e tillbaka på kvällarna nu. :(. Och lilla bebies sparkar på som tusan,igår va hon vädligt uttråkad tror jag för det vad slag och sparkar hit och dit. hon kommer åt revbenen ibland DET ÄR INTE KUL.  Fast är fortfarande glad över att du rör dig så jag vet att du finns där.. blir så orolig när du tar en sov paus vill bara skaka om hela magen och väcka dig  för att få känna ett litet tecken . Men då blir du arg och sparkas hårt haha:). Det är väl rätt åt mig.  Åh allt är riktigt underbart just nu. Jag älskar dig lilltjejen,..

Av Angelica - 17 juli 2008 12:31

Är nog den roligaste serien jag sett hahaha.


Sofia kax och Pierre kom och hämtade mig , kommer inte ihåg va kl va. Men iaf vi drog till Mariefred , de va nå band som spela där fast kax överröstade det med musiken från hans bild!:P

Vi stod och snackade med några killar som kax kände en stund och sen drog vi vidare till järna (skogen) . Vi åkte till Pierre då  för att kolla på film, fast det blev en serie som jag aldrig hört talats om, men den va suverän . (En fyra för tre)kollade på tre skivor tror jag , och det var 4 avsnitt på varje skiva. Sen började man få myror i benen. GODIS åt vi också mums. fast tappade nästan aptiten så fort kax släppte sig USCH, det va inge fräscht.

 Jaja sen bar det av hemåt gu va skönt de va att lägga sig i sängen faktiskt, fick ett sms av pierre.skrämde honom lite med att han hade spöken hemma . Han skulle sova själv i en villa ute i skogen!MYS.

Men men somnade vid halv tre och vaknade av att Pinglan slicka mig på armen för att hon ville gå ut.:P.  så de va bara att släpa sig upp .GAH det spöregnade så hunden vägra ju gå ut själv.FAN, aja bara gå in och klä på sig och ut och bli dygnsur . (min hund är rädd för vatten). Och nu sitter man här i sängen och väntar på att kl ska bli sex:D wiieee...


Av Angelica - 16 juli 2008 20:56

wiie sofia jag kax och pierre ska till Mariefred nu och titta på nå riddare haha.. ska bli skojj..skriver mer när jag kommer hem

Av Angelica - 16 juli 2008 13:42

Lunch idag blir hemma hos mormor, mums hon lagar så god mat. Sen ska vi bada på måsnarn tror jag. diva har fått sin första fästing för i år hoppas inte de blir nå fler. Idag ska jag hämta ut min babybox på babyland Får massor med saker. Ska nog köa spjälsängen där också. men måste ju såklart vänta in lönen först. nu e man ju lupank. Bosse ville att jag skulle kolla film med han idag, men vet inte om de e någon bra ide.så sa nej!.


Jag förstår mig faktiskt inte på dig, ena stunden så är allt bra och efter ett tag så är allt bara nej nej nej. Va fan de här är en sån sak som man inte kan bara vara där ibland när du känner för det, det är antingen eller. så ta ett beslut,jag skiter i vilket du tar bara du gör det.!

Av Angelica - 15 juli 2008 17:07

Kära "Make"

Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott.
Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått
någonting för det. De sista veckorna har varit ett ¤%#@$!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann
bägaren över.
Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt
håret och fixat till naglarna.Jag har lagat till din favoritmat och till med
haft på mig ett nytt raff-set, men du kommer hem, kastar i dig maten och
tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar
mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte
längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas
du får ett bra liv.

Din Ex-fru.

-------------------------------------------------- ------------------------------

Kära Ex-fru.

Inget har gjort mig gladare än ditt brev.
Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte
så bra... Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att
du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med... min mor har
uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga.


Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag har tycker inte
om fläsk. När du hade raff-setet på dig så hade du inte tagit bort
prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade
en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,
men tydligen inte.

Jag har trots det älskat dig och hoppas att vi skulle kunna få det att
fungera. Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag
kvittera ut närmare 70 miljoner. Jag sade upp mig idag och var iväg och
beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så var du
borta...allt händer av en anledning antar jag. Jag kan bara hoppas att du
får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och
eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta
hand om dig.

MVH rik som fan och fri som tusan.

PS. Jag har nog aldrig berättat att min bror Evert var född som EVA, men det
är knappast ett problem väl?


Haha , jag tycker den var jätte rolig haha

Av Angelica - 15 juli 2008 12:55

Mamma körde min syster till hennes kompis begravning idag, förstå va hemskt.2000 personer va där,fick inte plats i kyrkan så massor stod utanför. När vi skulle hämta henne så var det poliser överallt, och jag som är så känslig började nästan gråta. Jag tänker bara tänk om det skulle varit mitt barn eller min syster/vän vad som helst. Stackars familj och vänner. Förstå att begrava sitt barn,hur är det möjligt . Skulle aldrig klara av det. Det är inte så det ska gå till. 16 år hela livet framför sig.Näe jag kan verkligen inte förstå hur man kan ta livet av en person sådär. en oskyldig ung flicka. Det e bara att låsas in för alltid för fan!. Man behöver verkligen inte känna personen utan att bry sig, tycker det är väldigt sorligt det som hänt.


Diva var så himmla rädd när vi stod där,skakade och skrek!:O.  aldrig sett henne så, blev nog chockad av hur mycket folk det va så jag satte mig i bilen med henne,men hon slutade inte så vi åkte och ställde oss bakom centralen för hon va så rädd. då blev det lite bättre tog en liten promenad med henne så hon skulle lugna ner sig också.


Och inatt herregud kunde verkligen inte sova, hur jag än vände och vred mig så gick det fan inte. har börjat få små kramper i hela magen och det gör så jävla ont. Å då blir man orolig över att det är något allvarligt, så det blir ännu svårare att somna.

Näe nog med gnällande ska åka och bada idag. Skönt,svalka sig lite. Svettas tilloch med när jag inte har några kläder på mig haha!.

 Pusspusss/Angelica

Av Angelica - 14 juli 2008 23:43

Mums köpte et fet calzone idag som jag smaskade i mig,efterrätt risen godis:P nu ligger jag och pratar lite med wc på msn:). Trevligt. han är riktigt duktig som jobbar hela tiden. Är glad för honom att det går så bra för han.

Den 24 ska jag till Bm igen och kolla hjärtljud ,väga mig och mäta magen:)undra hur fet man blivit nu då. Tippar på att jag gått upp ca 4 kg, eller vad tror ni?.Vet att jag kommer få någon kommentar där det står 15 eller något i den stilen,men Nej kan jag säga redan nu  haha..Hoppas att lilllen fortfarande mår bra, har fåt konstiga nojjor och drömmer jätte läskiga drömmar:( vill inte sova själv , vill ju ha dig här bredvid mig som får mig att känna mig trygg.

Det är skönt att ligga och skriva av sig på kvällarna typ som att rensa tankarna lite grann:).

Youuu like it!


HAHA DANIEL WAHLSTEDT ÄR SKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM ...fast rolig att prata med.. haha.

Ovido - Quiz & Flashcards