Alla inlägg under augusti 2008

Av Angelica - 5 augusti 2008 12:04

somnade vid typ halv fyra inatt, så gick upp lite sent idag tycker jag. min morbror ringde och väckte mig, han och hans fru höll på att städa hela huset, så dom undrade om jag ville köpe en växa säng helt oanvänd med madrass , lite tidigt att tänka på det nu men va fan 300 de e ingeting så jag sa ja:). Och sen änkte dom plocka ihop lite leksaker och sånt ifrån deras lilla tjej Emilia . Imorgon ska jag och Marie ner på stan och ta en fika och prata lite grann:).  Tänkte att jag skulle gå till Lindex och kolla lite också, min moster sa att dom hade vääärldens rea på bebbe kläder:).

 Egentligen så behöver jag inte köpa mer men det e ju så jävla roligt:D


Nu ska jag äta frukost tjingeling.

Av Angelica - 5 augusti 2008 01:06

Idag fick jag min present utav min morbrors tjej, hon hämtade upp mig kl halv sex och så åkte vi till heron city för att kolla på Sex and the city. den va helt okej men lite lång tråkig,fast många roliga scener haha.

Har varit en nervös dag idag, fast vi klarade oss .

Den 13 ska jag tillbaka till Bm och kolla så de står rätt till. Jag hoppas verkligen det ska gå bra. Vill ha dig hos mig nu allting annat spelar ingen roll bara du... Det är helt sjukt hur en liten människa som jag aldrig träffat, pratat med eller ens vet hur den personen är  kan påverka mig så mycket. Men du är ju mig , en liten mig. Jag hade aldrig trott att jag skulle bli så här under min graviditet. Jag mår helt utmärkt förutom att jag har världens humörsvängningar det är nog det värsta. För jag blir riktigt förbannad så lillen du har nog  mitt temprament;). lets hope not.:)

Åh jag bara längtar tills jag får hålla dig i mina armar.

du är redan min lilla älskling ,


förevigt din, förevigt min. förevigt vår.!

Av Angelica - 4 augusti 2008 11:44

Fick ett samtal imorse om att jag ska vara klar till halv sex för då ska jag få min födelsedagsresent..haha, okeeej tänkte jag vaad är det nu då!..Carloa har något i kikaren för vi ska iväg någonstans och jag ska bara vara mig själv. Jag e nyfiken väldigt nyfiken..


Jag ska spela lite Gh me min bror nu så skriver väl antagligen senare så ni får veta va det va för något:D

Av Angelica - 4 augusti 2008 10:39

Grattis ida och linn 15 år idag:).



Ramlade i våra sten trappor igår,ska åka till bm idag och kolla så allt står rätt till, stenarna va lösa så när jag trampade så åkte stenen iväg och jag ramlade ,det gjorde ont. har haft kramper i magen hela natten och morgonen. Hoppas allt e bra.!

Av Angelica - 3 augusti 2008 12:12

 Igår va jag hemma hos Pierre med Chris , isa, sara,alex,svärd,edwin,niklas, och massa massa mer .. Alla drack tror jag.:P. KVällen blev tyvär lite förstörd för min del så jag åkte hem vid elva tror jag. Läskigt va helt ensam hemma ,eller a diva e hemma också. Men hon skrämde mig fan bara mer .skällde åt minsta lilla.


Jag tycker inte om det här, tycker att allt bara går mer och mer ut för.



Ska kolla brevlådan nu. hejdå

Av Angelica - 2 augusti 2008 11:22

Imorse vaknade jag ganska tidigt,för hela familjen åkte till örebro så nu e jag och diva helt ensamma. lite skönt på ett sätt,men lite ensamt så Pierre ska komma hit snart,han skulle bara till järna först och duscha och äta.vad ska man äta idag? Förslag?



Av Angelica - 1 augusti 2008 23:14

Idag kom min Moster och hennes familj hit ifrån åkerstyckebuk , vi fikade  och jag städade halva mitt rum haha.  resnade ur garderboerna och slängde in allt, tänkte dammsuga imorgon så kan jag ta hela huset på samma gång,eftersom alla åker till örebro imorgon. Men inte jag och Diva vi är hemma. Myspys. Tänker absolut inte sova själv så måste ringa någon:D... haha.  Jag och mamma åkte till Babyland idag och köpte en skötbädd . så det ända som behövs köpas nu är en madrass ,kudde, och lite småplock..

Har riktigt mkt grejer nu det får faktiskt inte plats någonstans sängen och skötbordet står i en kartong i hallen och barnvagnen i  vardagsrummet.

 Ajuste jag hitta allt jag handlade i ullared också..:). Vilka söta små bodysar jag köpte, tänkte lägga ut lite bilder sen men kameran e på lagning och telefon sladden e borta.:(..


Tittade i spegeln idag innan jag skulle duscha, oh helvete va de växer på. Seriöst man märker fan inte själv men när man träffar alla så tycker folk jag blivit jätte stor,fast jag tycker jag är jätte liten:P.för att vara i vecka 28 .


Idag bokade jag förlossningsinformations möte på Bb också:D... den 20 Augusti kl 18.00-20.00 . ska bli intressant men är verkligen besviken på att du inte följer med.! Du kommer ångra dig riktigt mycket. Men det är ditt problem ,jag tjatar inte på dig för min skulle utan för din och barnets skull.

Men nu har du sagt saker som gjort att du förstört ALLT! ........

 Ne nu blir ajg bara arg av att tänka på det, så ska bädda min säng och lägga mig ..Natti Natti..

Ovido - Quiz & Flashcards