Alla inlägg under augusti 2008

Av Angelica - 19 augusti 2008 16:23

Idag slutade jag faktisskt ganska tidigt ,va hemma vid halv fyra. så de va helt okej. Träffade Becca och johanna på bussen ifrån mässan, vi satt och små pratade lite grann och jag och becca bestämde att johanna skulle följa med:Dhahaha, .

när vi kom ner på centralen tog becca 760 hemåt och jag och johanna gick till 787an där träffade vi på henrietta , de va ett tag sen. vi pratade lite grann och så hoppade jag av o nu ligger jag här i sängen helt död, ska snart in och duscha. Får se vad som händer ikväll om man orkar göra något ska ju jobba imorgon med men då börjar jag kl 10 så de e ju skönt.:)..

Av Angelica - 18 augusti 2008 22:02

Idag har jag jobbat hela dagen lång, började kl 07.00 och slutade 16.30 . Vilket helvete va ensam på 70 pers. men Ibbe kom och hjälpte mig litegrann:D.. Imorgon blir det samma visa fast nu har jag börberett jätte mkt, har dukat upp alla borden och buffen är klar.bara att slänga upp maten i princip.. SKöönt som bara den faktiskt..


Imorgon går jag in i vecka 30 det betyder att det bara är ungefär 10 veckor kvar tills bebiesen kommer.jag vill ha oktober NU nu nunununu...



Imorgon ska jag upp kl kvart i sex och ta tjugo över sex bussen till jobbet. Åhh de e bara tanken på att gå upp som är jobbig, när jag väl är uppe så är de inga problem alls, men så är det väl alltid eller hur?


Nej fan kan inte släppa att det är mindre än 10 veckor kvar, förstår ni va de betyder. JAAAAG ska bli mamma:D. Nu börjar jag faktiskt bli ganska nervös, på onsdag ska jag på förlossningsinfo lär ju va ännu mer nervös efter det. Men har många som stöttar mig så jag har inget att vara orolig över. Men nu måste jag nog ta och lägga mig om jag sk orka upp till kvart i sex.!..Natti Natti,, Angelica.

Av Angelica - 17 augusti 2008 20:50

Nu räcker det för fan. Jag fattar inte va fan jag håller på med.. Som att jag just nu precis i det här ögonblicket vaknat upp ur min dumma idiotiska trans. Jag är och har alltid varit en tjej som klarar mig själv utan andra och skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker. Men DU har gjort mig så jävla svag , klarar inte ens av att se några andra kära längre. JAG HATAR KÄRLEKEN... ärligt talat man blir fan ändå sårad i slutändan, det finns inga lyckliga slut eller för evigt någon jävla dag tar allt slut bara att inse det från böjan så slipper man bli så jävla ledsen i slutändan. Förstår inte hur en människa kan påverka en annan människa så mycket att personen får sämre självförtroende ,att gå från ensam och stark till ensam och svag är en stor jävla skillnad,inte min grej jag gillar det verkligen inte. Va fan ska man göra när man gett upp allt för en person och sen lämnar han en helt ensam och har ens hjärta i handen som han kan göra precis va han vill med medans man inte kan göra något alls åt det.


Nu har jag Iallafall bestämmt mig för att ingen kille ska någonsin få komma i närheten av mitt hjärta igen!  Och som du har betätt dig mot mig så hoppas jag verkligen att du ruttnar någonstans långt borta. Du vet hur svårt jag har att lite på folk ,hur mkt jag blivit sårad ändå gör du samma sak flera gånger och ångrar dig lika snabbt. Men inte den här gången och lika jävla bra är det. Jag kan inte förklara det men det är som att jag fått en smäll på käften som fått mig att inse vilken idiot du är , visst jag är jävligt blyg när det kommer till att prata men jag vill uttrycka mig såhär ,jag vet att jag kommer få ett hat sms sen som det står att jag kan ta allt såhär men inte öga mot öga.Men jag får inte fram ett ord fast det kryper tusen frågor inom mig. 


Det är över nu , känns som att jag haft en tung jävla sten bärandes på ryggen i ett halv år snart som bara släppte idag. Hur jävla skönt som helst. Nu kan jag faktsikt säga att jag inte vill ha med dig att göra längre. Men så blir det inte. jag hatar dig helt enkelt!. Nu ligger du på botten i mina ögon,så sjukt att man kan hata någon man en gång i tiden älskat mer än sig själv.! men nu är det inte längre om oss jag bryr mig inte längre.!..


Av Angelica - 17 augusti 2008 14:01

Ikväll!:).. Hoppas du kommer hit;)

Av Angelica - 17 augusti 2008 00:38

Brudarna drog upp till the voice idag:). Tåg resan upp gick segt som fan för ALLA va kissnödiga , när vi kom till centralen sprang alla av tåget in på toaletten och så började vi gå mot kungsan. på vägen dit va de värsta idiotensom  hoppade på mig och frågade om jag trodde på spöken! :S.. hur ska man reagera så jag sa öh a eller jag vet inte, men sen sa jag till slut ja,då frågade han varför jag trodde på spöken.Då blev Vicky irriterad och gick så han gick efter henne och härmade henne.. Men vände snabbt för att försöka SNO MIN SKO!:Shahaha, låter sjukt men det va så sjukt roligt. Jaja vi brydde oss inte mer om det och gick vidare och det första vi gjorde när vi kom fram va att tappa bort varandra , det slutade med att Jag och sofia hamnade i en stor jävla klunga av folk. och emelie och Vicky satt i parken och söp och Maria och Maria drog hem.. Jag och sofia hann se Mange schmit och Petter ... Trodde jag skulle flippa ur när vi stod där blev så extremt arg på folk som bara knuffas och ska fram fast det inte finns någon plats alls. så vi gick, va väldigt kissnödiga för den delen. Så vi påbörjade våran såkallad kisspromenad. Den började i kungsan och slutade någonstans långt borta. Vi gick in på en mcdonalds som låg lite bortom kungsan för det va så jävla mkt folk, men såkklart är det fel på Varenda jävla toalett inne på den donken så vi gick  uppför gatan och kom till en biograf som vi trodde va öppen men den va tydligen abonnerad. Arga och kissnödiga gick vi vidare och hamnade i en buske till slut för vi trodde seriöst att det skulle komma i byxan vilken sekund som helst.


Jag gick och köpte en glass och dricka och sofia ringde emelie och vicky ,så vi började gå tillbaka !SKIT KUL. vi bestämde oss för att åka hem alla va arga och irritrade. Fast vi hade jävligt roligt på tåget hem haha,


jag är alltid den som är utstött haha, Bara för att jag är "korkad" enligt emelie!TACK....


Näe ärligt talat så lockar inte the voice och sånt mig längre, det va skit tråkigt faktiskt. De ända man såg överallt va små tjejer i 12-14 års åldern som gick med lappar på tuttarna och fejk tatueringar i ansikten . Känner mig väldigt gammal haha, men helt ärligt det har flippat ur. Sen förstår jag inte folk som tar dit Små små barn , när dom vet hur sjukt mycet folk det är som knuffas och gör vad som helst för att komma fram,och  då ska man in i den klungan med ett litet barn och blir arg när något händer.PUCKON


Jaja nu ska jag sova lite imorgon ska jag montera ihop spjälsängen och byta rum (igen)...

Av Angelica - 16 augusti 2008 11:39

Mamma tjatar på mig att vi ska åka till Kista och shoppa. Ska man säga ja eller nej:P..

Det går ju faktiskt inte att säga nej,klart man hakar på.

Och ikväll ska jag till the voice med fitta fia och några till:D.. ska bli jätte skojj..Vad ska alla ni göra ikväll då?


nu ska jag ringa fitt fia och  kolla när vi ska åka sen, o så ska jag sminka mig:)

Av Angelica - 15 augusti 2008 21:45

E så förbannad just nu så det finns inte. Jag förstår inte hur fan man kan vara så jävla dum i huvudet. Jag hatar dig , du kommer aldrig bli den du va igen. Gör något åt dig din dumma fan!!!

Av Angelica - 14 augusti 2008 20:30

Åkte till Coop för att hämta ut blöjor som jag hade fått ifrån pampers.. De gick ut idag så va lika bra att hämta dom.  När vi kom hem därifrån har jag försökt montera ihop de där jävla skötbordet men de va ju inte det lättaste. ska åka och lämna in den imorgon för den är helt sne så ska den inte vara och det är INTE mitt fel haha:P. dom som va sne satt redan där innan jag började pilla..men har inget kvitto kvar så får hoppas på att de fofrtfarande går.


Hämtade ut ett paket med kläder som jag beställde idag med.:P..två par små bruna byxor och en brun tjock tröja .hur sööta som helst:D..


måste verkligen lugna ner mig med shopppandet nu börjar gå överstyr...

Ovido - Quiz & Flashcards