Alla inlägg den 22 augusti 2008

Av Angelica - 22 augusti 2008 11:39

fy fan va irriterande det är när man har en fluga i rummet och man försöker att sova, somnade i tio minuter å så va flugan igång igen. Öppnade dörren så den kulle flyga ut men nej nej de gjorde den inte heller. Inatt ringde telefonen tre mijoner gången så tillslut stängde jag av den.. Wc va ute å drack så han terroriserade min telefon hela jävla natten BARA för att jag sa att jag sov så tyckte han de va skit kul att jävlas haha. Imorse sa han förlåt men kunde ju ändå inte sova för den där jävla flugan .


Ringde försäkringskassan alldeles nyss, fick ett brev hem för någon dag sen som det stod att jag skulle ringa upp dom angående föräldrarpenningen , Hon tyckte att jag skulle lämna in nya uppgifter sen när jag slutat jobba helt så att dom kan räkna med det jag jobbat nu så kanske jag får lite högre förldrarpenning:). tyckte jag va väldigt snällt att hon sa annars brukar dom va jätte dryga där. Men fick hennes telenummer och skulle återkomma den dagen jag bestämmer mig för att sluta jobba helt. Men a det blir väl i oktober då!:).Så länge jag känner att jag mår bra så jobbar jag , för min graviditet har inte varit något hinder alls än så länge.


Jag vågar inte gå och titta mig i spegeln haha, måste in i duschen är så himmla trött och äcklig. så jag skriver mer senare.!

Ovido - Quiz & Flashcards