Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Angelica - 24 augusti 2008 11:54

Igår tog vi halv fem bussen från stan hem till becca , hade faktiskt jävligt trevligt där. Vi åt pasta med köttfärsås och fixade oss..riktiga pinglor blev vi:D.. Kommer bilder sen måste ta dom ifrån beccas och sannas kamera. Ja kvällen va jätte trevligt tills natta fick ett sms utav josse som de stod att hon tyvär inte fick komma för att hon inte va 18? öö okej väldigt elakt tycker jag faktiskt. så natta mötte nina på stan och vi gick till tåget. Vi blev så kissnödiga alla tre haha så vi stoppa i en femma på stationen i hamn ,väldigt äcklig toa men de va kris så. Promenara ner till festen där mötte josse oss skrikande haha. väldigt full va hon. De va inte så mycket folk när vi kom så vi satte oss där inne och åt upp  mitt godis sen kom sofia kax och fettot jhaha:D (pierre)  kul att retas med honom..


å så självklart va de ingen fest utan bråk:P. fast tror att de löste sig tillslut. Va så jävla rökigt där inne så jag stod mest ute faktiskt. Putte stod ute med mig för det mesta medans becca va inne och dansa av sig lite:D.. kvällen blev roligare när alla blev fulla haha, Linus gick runt och lura alla att de va han som va pappa till bebies.. HAHA. ja ba neeej linus , Vi drog hem vid typ ett tror jag.


Klockan halv fem vaknade jag av att jag hade AS ont i svanken och i magen långt ner, kanske inte va så bra att va igång så himla länge idag, borde nog gått hem lite tidigare. Men nu sparkar bebies på som vanligt så :).

Blev faktiskt väldigt orolig för de va en sån skum känsla.


Jaja nu ska jag in och duscha har väldigt mkt hårspray i håret haha...

Ovido - Quiz & Flashcards