Alla inlägg den 27 januari 2009

Av Angelica - 27 januari 2009 21:16

Jaa vi va ju på bvc idag och izabelle väger 5.2 kg och är 60 cmlång :) Hon fick även ta sprutorna. en i vardera ben. Och eftersom min pappa är utländsk fick hon hepatit B spruta också. Ifall att vi skulle åka utomlands så har hon den redan klar.Första sprutan gick jätte bra hon satt o sög på mitt finger medans. Det var nog mest jag som flippa haha. Är livrädd för sprutor. Andra sprutan däremot gick ingevidare bra. Hon fick så ont min stackas princessa. Jag fick jätte ont i magen av att se henne ha så ont. så jag packade vagnen å åkte ner på stan, mötte upp sini o natta och så gick vi till nancys o käkade lite, åt en tacotalrik.. sen gick vi lite på stan. köpte alvedon till izabelle o haklappar o nya tights till henne:). o iingenting till mamma som vanligt:P haha..


Var tvungen o åka till Maxi när vid sju typ ersättningen va slut o hade bara lite blöjorkvar så åkte dit o handla med mammi..


Rip.

Och när man kom hem o loggade in på msn fick man höra jätte dåliga nyheter. Så himla sorligt o väldigt meningslöst. Tycker så synd om er, hoppas ni snart mår bättre för jag tror att han mår mycket bättre där han är nu och om det är något ni vill prata om så är det bara att slå en pling.Livet är väldigt orättvist ibland,man vet aldrig när det slår till så ta hand om era nära o kära innan det är försent. Beklagar sorgen tjejer  ta hand om varandra nu.

Bvc

Av Angelica - 27 januari 2009 08:58

Jaa godmorgon allihopa..

Izabelle väckte mig halv 9 idag, tidigase vi någonsin gåått upp tror jag. blää känns tungt haha fast ska inte klaga..

Ska börja fixa oss lite smått men är så förbannat trött.

Betalade lite räkningar nu på morgonen får fortsätta med det senare ser knappt tangenterna . Ska gå å äta frukost  nu världens godaste youghurt med päron o vanilj.mums


Kollade Tess bdb igår från 2006 o shit va gamla bilder de fanns på mig sini josse tess o sofia:D.haha, wc va me på några också.. As kul så jag la upp några av dom på min bdb.:)

ska äta lite nu så får skriva mer senare i eftermiddag för ska träffa sini efter bvc..

Puss o hej

Ovido - Quiz & Flashcards