Alla inlägg under mars 2009

Av Angelica - 7 mars 2009 21:09

Idag döptes min underbara dotter, det var så vackert. Hon var jätte lugn och snäll. skratta o var glad tills prästen tog henne haha, då blev hon lite arg men sen fick hon komma till mamma o blev på humör igen.:). O vilken vacker tårta, har tagit massvis med kort men sladden är i mammas bil så bilderna kommer troligtvis imorgon.:)


Alex och Becca, hennes gudföräldrar läste en varsin dikt, som var så himla vackert. Jätte fint, Tack ska ni ha för att ni ställde upp på det. Måste varit lite pirrigt.Men det gjorde ni galant.

Izabelle fick jätte mycket presenter, som jag ska ta kort på sen också. om ni nu vill se det vill säga?


Så nu har jag tonvis med fika hemma som inte gick åt:D. Tårta någon?:D. Bara att komma förbi..:P


Blev lite besviken på dig gustaf, ja juste nu nämner jag tillochmed ditt namn här, för nu va det fan droppen. Kunde inte ens dyka upp till dopet.! Förlåt men jag är riktigt förbannad just nu.!  Och det kommer inte gå över med dina töntiga bortförklaringar......Hade du velat hade du kommit!...



Bajs nu ska jag inte sitta här o klaga hejs!

Av Angelica - 4 mars 2009 21:43

Idag blev dom klara med mitt kök, och fy fasiken vad snyggt det blev.. snyggare än jag förväntat mig faktiskt. Linda vad här och spelade lite sims med mig och sen hämtade mamma upp mig och emelie för vi skulle åka och handla till dopet. Men av någon anledning åkte mamma ut till elgiganten haha, virrig tant.

Så passade på att gå in och skälla lite på dom , ville ju ha en telefon. Till slut fick jag dom att gå med på att ge mig ett present kort, köpte den nya sony ericsson c 510 tror jag det va. Dom fick iallafall in den idag, o fanns bara en kvar. Där efter svängde vi in på Öb . Fräscht har det blivit där iallafall, köpte lite papper talrikar o sånt strunt till dopet.


Hämtade upp min bror från hans gitarr lektion och åkte vidare till Maxi. Där köpte jag allt annat, glass, dricka, och sånt..

Gick på en massvis med pengar..

Emelie och jag gjorde korv med bröd när vi kom hem och sen kom pappa förbi här och hängde upp lite saker, fixade mina stolar och mitt bord.. Blev riktigt fint..:)

Natti Natti på er.

Av Angelica - 3 mars 2009 21:09

Izabelle har gjort så himla mycket framsteg på så kort tid, hon har börjat sitta lite smått. och hon pratar när hon ser telefoner eller Diva. haha.

pruttar jätte mycket med läpparna så dom darrar o det flyger spott.. så gulligt.


Idag vaknade jag av att målargubbarna plinga på dörren kl kvart i 10. jobbigt och pinsamt för jag hade inga kläder på mig och hade inte plockat bort något i köket, så slängde på mig lite kläder och sprang och öppna dörren, dom började måla men var tvugna att gå, o så kom sini hit med melissa och alicia.. Satt och snacka lite o sen gick vi till fridaberg. Det var jätte trevligt idag , pratade lekte med barnen och åt semlor..

när jag kom hem så trodde jag gubbarna skulle vara klara men dom hade bara målat ett lager med brun färg på ena väggen, så jag antar att dom kommer tillabak imorgon och fortsätter, då åker nog tapeterna upp misstänker jag..  Emelie kom och åt spaghetti och köttfärsås med mig, och sen fick vi besök utav min kusin Jimi, han busade lite med izabelle och hämtade sin telefon.. Skönt för då fick jag ta mig en dusch..


Flyttade på izabelles säng idag också, den stog för nära fönsteret så det blev så himla kyligt där, men nu står den vid min säng . och hon somnade där direkt, fast hon lär väl vakna i natt och förstå att hon inte ligger brevid mamma..:P


Va fasiken visste inte jag om att desperate housewives har premiär idag för:O.. Blev lite chockad när jag slog på tvn o såg Gabi o carlos..:)


Snart är det dax för dop också, på lördag smäller det. ska bli jätte roligt.. Men jag tvekar på en sak så himla starkt,vill inte såra någon känslor o så men jag vet snart inte vad jag ska göra Blir så ARG..


Människan är väldigt duktig på bortförklaringar har jag märkt på senaste tiden, Och jag är så TRÖTT på det.!

Ovido - Quiz & Flashcards