Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Angelica - 3 mars 2009 21:09

Izabelle har gjort så himla mycket framsteg på så kort tid, hon har börjat sitta lite smått. och hon pratar när hon ser telefoner eller Diva. haha.

pruttar jätte mycket med läpparna så dom darrar o det flyger spott.. så gulligt.


Idag vaknade jag av att målargubbarna plinga på dörren kl kvart i 10. jobbigt och pinsamt för jag hade inga kläder på mig och hade inte plockat bort något i köket, så slängde på mig lite kläder och sprang och öppna dörren, dom började måla men var tvugna att gå, o så kom sini hit med melissa och alicia.. Satt och snacka lite o sen gick vi till fridaberg. Det var jätte trevligt idag , pratade lekte med barnen och åt semlor..

när jag kom hem så trodde jag gubbarna skulle vara klara men dom hade bara målat ett lager med brun färg på ena väggen, så jag antar att dom kommer tillabak imorgon och fortsätter, då åker nog tapeterna upp misstänker jag..  Emelie kom och åt spaghetti och köttfärsås med mig, och sen fick vi besök utav min kusin Jimi, han busade lite med izabelle och hämtade sin telefon.. Skönt för då fick jag ta mig en dusch..


Flyttade på izabelles säng idag också, den stog för nära fönsteret så det blev så himla kyligt där, men nu står den vid min säng . och hon somnade där direkt, fast hon lär väl vakna i natt och förstå att hon inte ligger brevid mamma..:P


Va fasiken visste inte jag om att desperate housewives har premiär idag för:O.. Blev lite chockad när jag slog på tvn o såg Gabi o carlos..:)


Snart är det dax för dop också, på lördag smäller det. ska bli jätte roligt.. Men jag tvekar på en sak så himla starkt,vill inte såra någon känslor o så men jag vet snart inte vad jag ska göra Blir så ARG..


Människan är väldigt duktig på bortförklaringar har jag märkt på senaste tiden, Och jag är så TRÖTT på det.!

Ovido - Quiz & Flashcards