Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Angelica - 23 februari 2009 20:26

Idag var följde jag och izabelle med linda ner på stan, hon har ju fyllt år så hon har fått massvis med pengar haha, nä men hon skulle ta blodprov så vi åkte till luna vårdcentral o kirrade det, sen gick vi och åt på nancys. Taco talrik såklart.

Efter det tog vi en runda på stan, jag köte en jätte fin tröja jag ska ha på dopet, en vid med en stor svart fjäder på , ruggit fin:) Och 6 par nya trosor.. Behövdes , rensade ut min tros låda här om dan o slängde typ hälften, tröttnar så lätt på underkläder , älskar att köpa nya.


Sen köpte jag semlor och åkte hem till mamma, haha.Men så tröttna jag på att vara där så jag gick hem och fortsatte med izabelles bob hon ska få av mig när hon fyller 18. den är jätte fin. Kan faktiskt ta lite kort på den sen så får ni se lite av vad som finns i den:)Sen plingade det på dörren och där stog mamma, pappa och gerry så f ikade vi lite och kolla tv.


Badade nyss izabelle, lika roligt varje gång haha. Sen gjorde vi välling och så somnade hon , snacka tröttmössan själv:)..

Så nu ska jag ta o kolla på yes man.


Imorgon ska jag linda och bellisen till bvc, får se om hon ökat sin vikt nu då, hon låg lite under kurvan förra gången. Så hoppas på att hon ökat nu..Ska även prata om smak portioner till henne, ska bli as roligt o se hennes miner när hon får prova på lite morotspurer och annat istället för sin välling hela tiden =)

Ovido - Quiz & Flashcards