Alla inlägg under maj 2009

Av Angelica - 19 maj 2009 23:15

jahapp så kom man precis hem ifrån huddinge, natta o adde va här vid sju och pratade lite, men ishi hade fortfarande 40 graders feber och allting va jätte jobbigt för henne så vi fick åka in, mamma och pappa kom o hämtade oss vid kvart över 8 så bar iväg. hon va jätte ledsen i bilen och hade ont.


Vi fick komma in direkt när kom fram. så först tog dom kissprov på henne men de hittade inge bakterier i kisset. så satte dom oss i ett rum där vi fick vänta i en timma på att läkaren skulle komma . hade en liten bebies i rummet bredvid som hade starka magsmärtor ,skrek konstant i en timma så till slut kom ambulansen och hämtade hennes så hon fick komma till astrids istället. Och sen fick izabelle ta blodprov men de visade inte heller något. så han föreslog att vi skulle komma tillbaka på fredag om inte febern gått ner. så vi får se vad som händer. nu sover hon , hon är jätte trött.


imorgon har jag tvättis så natta ska komma hit , vi ska ut o gå med izabelle i vagnen så hon får frisk luft och sova skönt . sen ska jag träffa min kusin ifrån örebro som kommer på besök hon har inte träffat izabelle ännu . :)


Men nu har jag ätit upp mitt lilla max mål så ska slänga mig i sängen o sova lite innan min lilla pärla börjar skrika igen:|


O sen tänkte jag bara påpeka att jag kommer att sätta lösenord på bloggen om det fortsätter med fler anonyma kommentarer.!God natt

Av Angelica - 18 maj 2009 21:49

izabelle har fåt 40 graders feber och är jätte hängig, tycker så synd om henne.

Va hos läkaren med henne idag och antingen är det tänder, allergi eller halsfluss. får vänta och så. men om det inte blir bättre så tyckte hon att vi skulle åka in...

 Vägde henne på samma gång så nu väger hon 6900 gram, nästan 7 kg :O


Fick hem ett brev  från posten idag, att jag hade ett paket att hämta ut?  jag har väl inte beställt något?eller? kommer faktiskt inte ihåg. blir en spännande överraskning imorgon:)


nu ska jag titta på ballar av stål:P. good night

Av Angelica - 16 maj 2009 22:07

hade rättså jävla kul igår:P.

Åkte ner på centralen lite tidigare än alla flickor så skulle gå in o köpa busskort , träffade på ett freak:Phahaha

som senare ville ta en fika med mig och var heeeeeeeeeelt skum i huvudet.

sanna o jag bara stod där jätte rädda.

men men när vi väl kom upp så träffade vi robin o några vänner till sanna.

käkade donken och åkte hem:P

juste tog kort på en cool snubbe som satt o dansade till sin mp3 medans han åt sin meny Haha. kolla Bdb senare..



jaa sen så vill jag bara tillägga att vem det än är (nämner inga namn). men jag vet...



och om du tror att du gör  mig ledsen-arg -sur-irriterad eller vad fan de nu är du vill, så misslyckas du rättså rejält. Någon är lite off om att man kan spåra ip-adresser även fast man är anonym!!!. haha..

och om du nu skulle missa så har du en liten kommentar som väntar från gustaf själv!:)


DETTA GÖR ATT MAN INTE VILL BLOGGA!!

Av Angelica - 14 maj 2009 22:35

imorgon ska alla brudsen till rix Fm:D skit kul hihi.

lär ju stöta på massor där uppe. ska bli jätte kul. mamma ska ha izabelle medans jag är där. måste få komma iväg ett tag nu känner jag. men ska sova med henne iallafall:) .


ska åka med halv sju tåget, så vi e uppe kvart över. lär ju vara så proppat så vi tar ett tåg efter alla andra !:P smartingar..


o izabelle är helt hyper sitter o pratar smo en tok,  men det ända som kommer ur henne är dadaadada papappaappa och vovvveeee.. haha.. rättså kul faktiskt. nu ska ja klo lite film o mysapysa med dig:Dnatti

Av Angelica - 14 maj 2009 22:17

fy fan vad jag hatar folk som är anonyma, STÅ FÖR VA FAN NI SÄGER ISTÄLLET!!..

Tror du/ ni att det påverkar mig så jävla mycket av det ni skriver, inte ett piss ... Det som stör mig är att ni inte vågar säga vem fan ni är!.. Dö era jävlar,....................................

Av Angelica - 13 maj 2009 21:53

Jag och Natta har börjat sola regelbudet, så nu är jag mega röd haha, ser ut som en liten kräfta. fast det lägger sig väl ? hoppas jag!.

Sitter och kollar på tila tequila . hon är ju så jävla snygg.:P

ohh igår var det jätte spännande på desperate , det är nog det bästa rogrammet någonsin. Edie dog igår, och massor hände.:) läängtar tills tisdag.


Imorgon ska jag och becca hälsa på markus och Marcus. ska bli roligt, har inte umgåts med dom på 5 år. det är rättså lång tid .

Och i helgen ska vi sola haha, och gå på kalas mina kusiner har fyllt år, mikaela och viktoria.


Å jag måste bara säga att JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA JUST NU! =)

hela mitt liv har tagit en tvärvändning. måste bara vara stark nog o hålla mig kvar här på den rätta vägen så jag inte slinker tillbaka igen. men det ska bara inte hända.

 Allt som har med dig att göra är borta nu, i princip!. har kastat ALLT!:D så jävla underbart. trodde jag skulle känna mig så tom, men ärligt talat så känner jag mig hel igen, im Back!


Idag var jag på stan med Sini och åt chicken wraps på donken (onyttigt jag vet). och pratade lite strunt bara. hehe.

Idag fick jag också hem papper om att izabelle har garanterad förskoleplats i december. Så då kan jag börja jobba igen:).

Men nu ska jag bädda ner min princessa hon somnar alltid på sånna härliga platser när hon är trött!:D just nu ligger hon nere vid mina fötter och pruttar lite grann!Haha

Av Angelica - 7 maj 2009 12:24

jaa igår så va vi på 6 månads kontroll, allt gick jätte bra. izabelle väger nu mera 6380 och är hela 67 cm lång:). hon har ju varit sjuk så hon har inte gått upp så mkt i vikt som hon skulle gjort egentligen. bara 310 gram sen på en månad. men det var okej efterssom hon varit sjuk..

Nästan alla vattkoppor är försvunna också!:) hon börjar bli sig själv nu  hehe. izabelle har börjat "säga " da da & ga ga. haha hela tiden...


Har gjort en hel del sen sist jag skrev. Juste Parat diva har vi gjort. Så får se om det blir några små söta i sommar.

Vi hopppas på att det blir några iallafall, om de nu skulle blivit så kommer dom runt den 10 juli:). pappan är en renrasig chiuhuahua så om någon är lite intresserad så kan ni ju höra av er. Vi ska behålla en valp själva om det nu blir några.får bli izabelles lilla lek kamrat=)


Åhh kan inte det fina vädret komma tillbaka, hörde lite rykten att de skulle bli bra väder till helgen? I hope so

Hela nästa vecka ska jag sitta katt vakt , och den 23 blir det feting fest för pappa som fyller hela 40 år!:D.

Men nu droppa posten in så ska springa o titat va det kom för kul.. ciaao

Ovido - Quiz & Flashcards