Alla inlägg under juni 2008

Av Angelica - 25 juni 2008 20:54

Blä hade så tråkigt så frågade josse ifall hon ville leka med mig och det ville hon, så jag började promenera ner på stan så plockade hon upp mig på vägen ,vi tog en tripp till Rusta och köpte ett varsitt paket tofeffie (vet inte hur de stavas) En varsin festis och en liten godispåse till:D. Så packade vi bilen me allt godis och drog till saltskog där pojkarna spelade fotboll:). Det  var Gustaf,Patrik,Basse, Några jag inte hade någon aning om vilka dom är och emelie och en till !. Satt och snackade lite skit där och åt godis.Mums fast tjockis flodhästen(gustaf) åt upp mina sista godisar. Ja  sen så bar det av hemmåt jag och gustaf gick mot honom josse släppte oss vi hennes garage så gick vi därifrån , sen kom mammi och hämtade mig:).  och nu ligger jag här i sängen,tog lite kort på kläderna jag köpte tänkte lägga ut nån bild.:)

Av Angelica - 25 juni 2008 17:18

Vaknade kl kvart i 8 ,var tvungen att fixa mig efterssom jag skulle till barnmorskan kl 9. så seg på morgonen så det tog sin lilla tid:P., men iaf mamma följde med mig vi fick lyssna på barnets hjärtljud och fick tillbaka mina provsvar, jag hade gränsvärde på röda hund:'( det är jätte farligt betyder att jag lätt kan få röda hund efterssom mitt vaccin inte tagit på mig, lite läskigt men det är inte så vanligt i sverige. kl kvart över 10 mötte jag sofia nere på centralen för vi skulle ta oss en shopping runda och det kan jag lova att vi gjorde:Phaha. Köpte massooor med bebies kläder,mascara,saker till diva:), och så klippte jag mig:). sen så blev vi jätte hungriga så vi gick till resturangen upe i kringland och åt spaghetti bolognese:D.det var suveränt gott:D hehe. Var tvungen att gå till försäkringskassan också för att lämna in papper på att jag ska bli mamma, hade nummer 135 och det nummer som stod på kö va 114 , så det tog också sin lilla tid:). missade först mitt nummer för vi gick och shoppade lite emellan haha. så blev tvungen att fråga om jag bara kunde få smita emellan och det fick jag:). Mamma mötte oss på stan också hon gick runt med oss den sista haltimmen och titta bebies kläder , så fick vi skjuts hem av mammi . När vi kom hem till mig så kollade vi igenom allt vi köpt:D. va söta saker hehe. sofia köpte en jätte fin grön skjorta:D (Y) bra val.och super söta röda skor. Många ka gjordes idag. Kax kom och hämtade sofia efter en  stund dom skulle åka och handla mat,så hon lämnade mig då:(. men vi ska träffas mer i veckan. blev hungriga här hemma så vi åkte och köpte kebab och pizza till familjen i västergård , då träffade jag gustaf och basse. satt vi och pratade en liten stund . Wilma kom och undrade Men gustaf hur kan du vara pappan om ni inte är tillsammans? haha liten skrattstund blev det,mamma stod bakom och hörde så hon fick förklara hur allt hade gått till haha!. Å nu sitter jag här med en kebab talrik och äter,tjock som man är:D. Men tänkte faktiskt gå till västergård för att hämta min cykel och sen cykla hem:). så lite hurtig är man nog. Skriver mera senare .lägger upp bild på kläderna jag köpe idag då!..

:)

Av Angelica - 25 juni 2008 00:59

LÖNING:DHAHA.

Idag ska jag till barnmorskan kl 09.00 sen tänkte jag promenixa ner på stan och möta upp sofia vi ska klippa oss och titta runt lite på stan om man hittar något:). Bestälde en tröja till gustaf idag:). Hoppas han kommer använda den nu då:/. jag har designat den själv faktiskt hehe, en svart t-shirt med grön text som det står PAPPA på:D. hoppas han blir glad.:(. Den va då fan inte billig iaf.haha Jaja det är väl dax att sova lite nu tror jag hunden ligger tillochmed och snarkar på hennes egna kudde hon har.:).

näe ska försöka sova nu men kommer väl säkert bli väckt utav lilla pinglan i magen .:).hon är en suverän fotbolls spelare ,träffar verkligen rätt varenda gång .haha.GODNATT!

Av Angelica - 24 juni 2008 16:16

What dreams are made of ,ive got somewere i belong, i got somebody to love.this is what dreams are made of.

                                             

Jaa, nu sitter jag här och väntar på att Pierre ska komma och hämta sin tröja:) en liten pratstund med honom också det var ett tag sen så. Ohh längtar tills imorgon .Pengar,pengar,pengar hehe:D. Funderar fortfarande på va fan jag ska göra med mitt hår. vill ju inte bli besviken ,men känner på mig att jag kommer bli det,lyckas alltid med det.


                                              Öppnar mig nu!

Jag är så jävla kär i dig,kan inte fatta varför men du är killen i mitt liv. för det mesta har ju allt varit svek,tårar och lögner, SÅ VARFÖR KÄNNER JAG FORTFARANDE SÅHÄR?. Jag vill inte det. önskar jag kunde släppa alla minnen med dig,men dom sitter verkligen in printade någonstans långt inne i mitt huvud och hjärta.Jag önskar jag kunde tappa all kärlek för dig ,kan någon förklara för mig varför man alltid vill ha det man inte kan få?. Så fort jag hör ditt namn blir jag glad fast sen dyker alla dåliga minnena upp och blir så förbannad . Vet inte riktigt om det är mer kärlek eller mer hat i mitt hjärta. Det blir fan mycket  minnen efter 1 ½ år, både bra och dåliga. Jag vet inte om jag bara vill ha en bekräftelse på att du alltid kommer älska mig ,efterssom att det var vi så länge ,eller om jag verkligen verkligen älskar dig. Jag vet att jag är riktigt dålig på att prata känslor, Jag har så himla mycket saker att säga dig ,men när jag väl sitter där öga mot öga och ska förklara hur jag känner så glömmer jag allt jag hade tänkt ut att säga. blir helt tom,går inte riktigt att förklara men får inte fram ett ända ord. Känner mig så jävla dum när jag tjatar på att vi ska prata och så kommer du och jag har inget att säga ? men jag har massooor att säga bara det att jag inte får fram det. Och anledningen till att jag är som jag är , är nog för att jag har så jävla svårt att lite på en kille, jag vet att du inte är vilken kille som helst men så många gånger som jag blivit sviken utav den man SKA lita på till hundra % så vågar jag inte. Jag är väldigt öppen av mig,men aldrig om saker som verkligen betyder för mig. Alla ser mig som en stark , glad , envis tjej som klarar sig genom allt. Men inte efter allt det här . Jag är faktiskt jävligt svag och litar inte på en enda person, vet inte ens om jag vågar lita på mig själv längre, beslut som jag aldrig trodde jag skulle göra har jag gjort och förstört för dig.  Jag är rädd!


Lovar att aldrig lämna din sida igen?  Vart är den ljusa framtiden? Förstår fan inte hur det kunnat bli såhär. Vi va ju ett underbart kärlekspar?

Av Angelica - 24 juni 2008 11:26

God morgon!.

Usch är jätte trött, men var tvungen att gå in och kolla hur mkt lön man fick:D  jävlar säger jag bara haha.. fast kommer inte ha så mycket kvar utav det. ska betala barnvagnen jag beställde så den kommer någon gång, sen har jag ju det där jävla world class kortet som jag måste ringa och prata med dom om!  Sen ska jag klippa mig och färga håret , och så lär man ju hitta något sött på stan man bara måste ha ,woops så va man fattig och går och väntar på den 25 igen haha..

Det finns en person här i världen som jag hatar mest av allt . varför kan hon inte bara försvinna  äckliga lilla fjortis.!.

Näe ska inte börja min dag med att vara arg,nu ska jag gå och hämta posten och  sen hoppa in i duschen..Hej svejs//Angelica

Av Angelica - 23 juni 2008 17:10

Jahaja så har man skaffat sig en blogg också:).Tänkte att det kan vara roligt att komma ihåg alla känslor och tankar ifrån den här tiden. Så himmla tråkigt väder ute så man kan lika gärna sitta här och skriva lite.Imorse gick jag upp halv 8 för att köra min lillebror till bastmora, hans frititsklubb ska tälta där tills på torsdag. fan saknar när vi åkte på "klassresa" kommer ju aldrig hända nå mer:(. År 2008 är inte ens slut men de har fanimej hänt mer grejer iår än förra året, Student , gravid , flyttar snart hemifrån , kommer nog mer saker snart hehe. helt sjukt egentligen hur allt kan förändras på så kort tid, ena stunden lever man loppan och tror att ens liv kommer bli exakt som planerat det. Men sen händer den där lilla grejen som totalt vänder upp och ner på allting och alla ens planer finns inge mer:). Men det e ju roligt att ens liv inte är någon bok som redan är skriven utan för varje dag så skrivs en ny sida. Jag e så jävla lycklig just nu.


V 22

Mamman:

Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.


Barnet:


Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.


Jag mår helt sjukt bra.:).Märkte inte ens av min graviditet förens jag var i vecka 13, ca tredje månaden blir det. Alla klagar på att dom mår illa och spyr,men jag mår så underbart.det är riktigt skönta att slippa ligga och må dåligt i 4 månader. min lilla prinsessa har börjat sparka också , inte lite heller:P. hon tycker om att jävlas när jag vill lägga mig och vila. hon har nog tempramentet ifrån mig. hihi. Gustaf var här i går och så fick han känna när hon sparkades . det var faktiskt jätte gulligt haha. Han ba nu, nu sparka hon.fast det gjorde hon inte. men efter ett tag så fick han känna några sparkar..:).  Längtar tills på Onsdag för det första får man lön så man kan köpa barnvagnen jag beställt och sen ska jag till barnmorskan och lyssna på ditt lilla hjärta:D. Kan skriva lite mer senare om jag inte har något annat för mig.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mamma Älskar Dig.

Angelica

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards