Alla inlägg den 25 juni 2008

Av Angelica - 25 juni 2008 20:54

Blä hade så tråkigt så frågade josse ifall hon ville leka med mig och det ville hon, så jag började promenera ner på stan så plockade hon upp mig på vägen ,vi tog en tripp till Rusta och köpte ett varsitt paket tofeffie (vet inte hur de stavas) En varsin festis och en liten godispåse till:D. Så packade vi bilen me allt godis och drog till saltskog där pojkarna spelade fotboll:). Det  var Gustaf,Patrik,Basse, Några jag inte hade någon aning om vilka dom är och emelie och en till !. Satt och snackade lite skit där och åt godis.Mums fast tjockis flodhästen(gustaf) åt upp mina sista godisar. Ja  sen så bar det av hemmåt jag och gustaf gick mot honom josse släppte oss vi hennes garage så gick vi därifrån , sen kom mammi och hämtade mig:).  och nu ligger jag här i sängen,tog lite kort på kläderna jag köpte tänkte lägga ut nån bild.:)

Av Angelica - 25 juni 2008 17:18

Vaknade kl kvart i 8 ,var tvungen att fixa mig efterssom jag skulle till barnmorskan kl 9. så seg på morgonen så det tog sin lilla tid:P., men iaf mamma följde med mig vi fick lyssna på barnets hjärtljud och fick tillbaka mina provsvar, jag hade gränsvärde på röda hund:'( det är jätte farligt betyder att jag lätt kan få röda hund efterssom mitt vaccin inte tagit på mig, lite läskigt men det är inte så vanligt i sverige. kl kvart över 10 mötte jag sofia nere på centralen för vi skulle ta oss en shopping runda och det kan jag lova att vi gjorde:Phaha. Köpte massooor med bebies kläder,mascara,saker till diva:), och så klippte jag mig:). sen så blev vi jätte hungriga så vi gick till resturangen upe i kringland och åt spaghetti bolognese:D.det var suveränt gott:D hehe. Var tvungen att gå till försäkringskassan också för att lämna in papper på att jag ska bli mamma, hade nummer 135 och det nummer som stod på kö va 114 , så det tog också sin lilla tid:). missade först mitt nummer för vi gick och shoppade lite emellan haha. så blev tvungen att fråga om jag bara kunde få smita emellan och det fick jag:). Mamma mötte oss på stan också hon gick runt med oss den sista haltimmen och titta bebies kläder , så fick vi skjuts hem av mammi . När vi kom hem till mig så kollade vi igenom allt vi köpt:D. va söta saker hehe. sofia köpte en jätte fin grön skjorta:D (Y) bra val.och super söta röda skor. Många ka gjordes idag. Kax kom och hämtade sofia efter en  stund dom skulle åka och handla mat,så hon lämnade mig då:(. men vi ska träffas mer i veckan. blev hungriga här hemma så vi åkte och köpte kebab och pizza till familjen i västergård , då träffade jag gustaf och basse. satt vi och pratade en liten stund . Wilma kom och undrade Men gustaf hur kan du vara pappan om ni inte är tillsammans? haha liten skrattstund blev det,mamma stod bakom och hörde så hon fick förklara hur allt hade gått till haha!. Å nu sitter jag här med en kebab talrik och äter,tjock som man är:D. Men tänkte faktiskt gå till västergård för att hämta min cykel och sen cykla hem:). så lite hurtig är man nog. Skriver mera senare .lägger upp bild på kläderna jag köpe idag då!..

:)

Av Angelica - 25 juni 2008 00:59

LÖNING:DHAHA.

Idag ska jag till barnmorskan kl 09.00 sen tänkte jag promenixa ner på stan och möta upp sofia vi ska klippa oss och titta runt lite på stan om man hittar något:). Bestälde en tröja till gustaf idag:). Hoppas han kommer använda den nu då:/. jag har designat den själv faktiskt hehe, en svart t-shirt med grön text som det står PAPPA på:D. hoppas han blir glad.:(. Den va då fan inte billig iaf.haha Jaja det är väl dax att sova lite nu tror jag hunden ligger tillochmed och snarkar på hennes egna kudde hon har.:).

näe ska försöka sova nu men kommer väl säkert bli väckt utav lilla pinglan i magen .:).hon är en suverän fotbolls spelare ,träffar verkligen rätt varenda gång .haha.GODNATT!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Mamma Älskar Dig.

Angelica

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards